Nieuwe 9292 app voor iPhone met haltes en bestemmingen
Redactie

De applicatie 9292 is nieuw voor de iPhone en kan je eigen persoonlijke reisplanner worden. De app 9292 is niet alleen nieuw, maar is ook meer mobiel en persoonlijker geworden dan de voorloper 9292ov Pro.

Openbaar vervoer

De 9292 app is handig om op je iPhone te hebben als je vaak met het openbaar vervoer reist. De nieuwe app sluit qua vormgeving nu veel beter aan met de website die ook een strakke uitstraling heeft. De nieuwste functie is dat je een kaart kunt zien met daarop niet alleen haltes en stations, maar ook toeristische herkenningspunten. Met behulp van de kaart is het echt makkelijk om je route met het openbaar vervoer te plannen. Je kunt de kaart vinden in het vierde tabblad en gezegd moet worden dat deze kaart zeer snel laadt. Op de kaart zie je een weergave van Google Maps met pinnetjes, die verwijzen naar voorzieningen in de buurt. De verschillende icoontjes laten zien of het om een bushalte, station of herkenningspunt gaat.

Reisplanner

Het startscherm om een route te plannen via de reisplanner is veel simpeler geworden. Je kunt nu op alle mogelijke manieren je bestemming plannen via de methodes die onder een extra knop verborgen zijn. Naast de begin- en vertrektijden vind je ook de tussenstops van treinen, metro’s en bussen. Bovendien kun je ook de prijs van de rit met het openbaar vervoer zien.

De app 9292 is geen update van 9292ovPro maar een nieuwe applicatie, die sinds gisteren gratis beschikbaar is voor je iPhone.

9292

9292

4 (320 reviews)
Gratis via App Store
9292
9292
9292
9292
9292

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.