Nieuw: SendaPoem, rare gedichten

Redactie
3 januari 2010, 16:34
1 min leestijd
Nieuw: SendaPoem, rare gedichten

Sinds enkele dagen is er een handige applicatie in de app store aanwezig, Sendapoem. Sendapoem genereert gedichten, maar deze zijn totaal anders dan gedichten van bijvoorbeeld Gedicht Generator. De gedichten die Sendapoem op je beeldscherm tovert hebben geen directe betekenis, of wel?

Brabbel

De applicatie kan gedichten maken in verschillende talen, Nederlands en Engels horen hier ook bij. Wanneer je een Nederlands gedicht laat maken komt er iets uit dat je totaal niet begrijpt, het lijkt wel baby-taal. Wanneer je de woorden apart leest stellen ze ieder wel wat voor, maar bij elkaar is het een zooitje.

Functie?

Lees verder na de advertentie.

Als je de gedichten keer op keer leest worden ze toch wel mooi, mede door je eigen intonatie. Maar wat kan je met de gedichten? Een hart veroveren waarschijnlijk niet, maar je kan wel mensen versteld laten staan. In de applicatie zit ook een mailfunctie, hiermee kan je een gedicht naar jezelf of iemand anders mailen. Ook bieden de gedichten wat inspiratie volgens de maker, maar waarvoor dat is nog de vraag (waarschijnlijk is dit besteed aan dichters).

Geld waard?

De applicatie kost 0,79 EUR en is niet duur. Het is een erg unieke applicatie die je niet gauw tegen komt in de app store, mocht je er baat bij hebben is de keuze dus snel gemaakt.
SendaPoem is een goede applicatie voor “random” gedichten zonder echte zinnen.

Info
Naam: Sendapoem
Prijs: 0,79 EUR
iTunes: klik

Spotlight: App Store

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's