Nieuw: SendaPoem, rare gedichten

Sinds enkele dagen is er een handige applicatie in de app store aanwezig, Sendapoem. Sendapoem genereert gedichten, maar deze zijn totaal anders dan gedichten van bijvoorbeeld Gedicht Generator. De gedichten die Sendapoem op je beeldscherm tovert hebben geen directe betekenis, of wel?

Brabbel

De applicatie kan gedichten maken in verschillende talen, Nederlands en Engels horen hier ook bij. Wanneer je een Nederlands gedicht laat maken komt er iets uit dat je totaal niet begrijpt, het lijkt wel baby-taal. Wanneer je de woorden apart leest stellen ze ieder wel wat voor, maar bij elkaar is het een zooitje.

Functie?

Als je de gedichten keer op keer leest worden ze toch wel mooi, mede door je eigen intonatie. Maar wat kan je met de gedichten? Een hart veroveren waarschijnlijk niet, maar je kan wel mensen versteld laten staan. In de applicatie zit ook een mailfunctie, hiermee kan je een gedicht naar jezelf of iemand anders mailen. Ook bieden de gedichten wat inspiratie volgens de maker, maar waarvoor dat is nog de vraag (waarschijnlijk is dit besteed aan dichters).

Geld waard?

De applicatie kost 0,79 EUR en is niet duur. Het is een erg unieke applicatie die je niet gauw tegen komt in de app store, mocht je er baat bij hebben is de keuze dus snel gemaakt.
SendaPoem is een goede applicatie voor “random” gedichten zonder echte zinnen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Info
Naam: Sendapoem
Prijs: 0,79 EUR
iTunes: klik

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.