Nieuw design AP Mobile app voor nieuws op je iPhone
Redactie

Het persbureau AP Mobile heeft het design van de nieuws app een ander jasje gegeven. En ook zou de app nu meer stabiel zijn in vergelijking met de vorige versie. Bij het downloaden van de app op je iPhone heb je toegang tot het laatste nieuws van het persbureau Associated Press.

Het laatste wereldnieuws

Het persbureau AP is de grootste nieuwsorganisatie van de wereld. Je kunt dus altijd het laatste nieuws vernemen via je iPhone. Bijvoorbeeld over de stand van zaken met betrekking tot de verkiezingen in Amerika. Maar ook het laatste sportnieuws wordt natuurlijk onder de aandacht gebracht. En als er belangrijk nieuws komt, dan kun je notificaties ontvangen.

Notificaties voor diverse nieuwscategorieën

Nieuws kun je eenvoudig met vrienden via Facebook delen of kenbaar maken aan je volgers op Twitter. Voor verschillende nieuwscategorieën kun je de keuze maken om notificaties te ontvangen. Met je iPhone kun je ook videofilmpjes en foto’s bekijken. Verder kun je het lettertype naar eigen voorkeur instellen. En kun je ervoor kiezen om op een zwarte achtergrond het nieuws in witte letters weer te geven of op een witte achtergrond voor donkere letters te kiezen.

Je kunt de AP Mobile app gratis downloaden. Het enige nadeel is dat je niet het lokale nieuws in Nederland kunt volgen, maar daar zijn weer andere mogelijkheden voor.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.