Nieuw in de app store: Oei ik groei!

6 januari 2010, 10:08
1 min leestijd
Nieuw in de app store: Oei ik groei!

Sinds enkele dagen is de applicatie “Oei, ik groei!” in de app store te vinden. De applicatie is gebaseerd op het gelijknamige boek en houdt de ontwikkeling bij van je baby tot anderhalf jaar.

Oei ik groei

Een baby ontwikkelt zich in de eerste levensjaren erg snel, hij maakt zogenaamde sprongen in zijn ontwikkeling. Oei ik groei is een boek dat ouders kunnen raadplegen om meer te weten over de ontwikkelingen van hun kind en daarmee een beter inzicht kunnen krijgen.

Wanneer een baby een “sprong” maakt wordt hij erg hangerig en humeurig, gelukkig weet je met het boek “Oei ik groei” waar je aan toe bent als ouder. Je kan onder andere lezen wat je baby na deze ontwikkeling allemaal kan en waar hij/zij behoefte aan heeft.
screen

Lees verder na de advertentie.

De applicatie

Met de applicatie kan je overzichtelijk zien in welke ontwikkeling je baby zich bevindt in een tijdsbalk. Wanneer er weer een “sprong” aan komt zie je een donderwolkje, deze slaat op het slechte humeur van je baby.

Bij elke sprong kan je informatie opvragen, zo weet je waar je aan toe bent. Onder het tabje “vandaag” krijg je een korte samenvatting wat er vandaag kan gaan gebeuren.

Je kan bij instellingen de naam van je kindje invoeren en het geslacht, dit komt terug bij de uitleg. Door de persoonlijke sfeer (door naam) lijkt het net of het speciaal voor je zoon of dochter is geschreven!
overzicht
De applicatie kan je voor 5,99 EUR in de app store downloaden.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu