Nieuw in de App Store: Dropbox

De applicatie Dropbox staat sinds vandaag  in de App Store. Met deze applicatie kan je gemakkelijk verbinding maken met je persoonlijke Dropbox. Een Dropbox is een gratis of betaalde online opslagruimte waarmee je makkelijk bestanden kan delen met andere computers of telefoons.

De applicatie laat je browsen door je Dropbox-bestanden. Het verschil met de computerversie van het programma is dat je niet alle bestanden automatisch download, waardoor het geheugen van je telefoon niet meteen vol raakt. Als je een bestand voortaan offline wilt bekijken, kan je deze selecteren om te downloaden.

De applicatie kan op dit moment de meeste bestandsextensies openen. Deze lijst met extensies zal in de loop van de tijd uitbreiden, maar de extensies die nu beschikbaar zijn, zijn al erg volledig.

De applicatie is gratis te downloaden uit de App Store. Wat hierbij opvallend is, is dat de applicatie alleen te downloaden is als je firmware 3.1 op je iphone hebt staan. Een Dropbox is gratis aan te maken op de website van de gelijknamige dienst.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.