Nieuw; ANWB Zuinig Rijden
Redactie

Sinds vandaag is er een nieuwe applicatie van ANWB te vinden in de applicatie store, ANWB Zuinig Rijden. De applicatie biedt veel functionaliteit voor leden van de ANWB en volgens het bedrijf is het besparend, maar hoe zit het nou in elkaar?

Tankstations

De hoofdnavigatie van de applicatie zijn de vier tabs: tankbeurt, mijn data, tips en Tankstations. In het laatste genoemde tabje valt er voordeel te halen, mits je lid bent van de ANWB en mee doet aan het programma “Tanken met korting”. In dit tabje kan je de dichtstbijzijnde tankstation vinden waar je met korting kan tanken, door middel van je GPS locatie.

Tips

Als je dit tabje gebruikt, dan bespaar je echt brandstof. De applicatie geeft enkele tips waarmee je minder brandstof verbruikt en dus geld en het milieu bespaart. Van deze tips  kunnen ook niet leden gebruik maken, al zijn deze wat voor de hand liggend.

Mijn data

Ook dit kan je doen als je niet lid bent; je data invoeren zoals de kilometerstand.  Deze komen in een overzichtelijk grafiekje te staan, zodat je weet hoeveel benzine of diesel je verbruikt. Deze gegevens kan je mailen en twitteren!

Tankbeurt

Als je dan tankt voer je hier je gegevens in, meer dan dat is het eigenlijk niet.

Downloaden?

Als je mee doet aan Tanken met Korting is het zeer interessant om deze app op je iPhone te hebben, je kunt er geld mee besparen. Wanneer je niet mee doet kan deze app wel een bepaalde functionaliteit bieden, de grafiekjes zijn mooi en de tips zijn soms wel interessant. Voor de prijs hoef je de applicatie niet te laten liggen, het kost 0 EUR!

Info
Prijs: Gratis
Cijfer: 7-
iTunes: klik
s

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.