Niet vervelen in het vliegtuig met je iPhone
Redactie

Het vliegtuig kan best saai zijn, vooral als je een lange vlucht hebt. Uiteraard kan je kilo’s aan gameboys en boeken meezeulen, maar je hebt eigenlijk alleen je iPhone nodig om je niet te vervelen. Een paar goede games, e-books en muziek; meer heb je niet nodig.Je kan helaas niet internetten in het vliegtuig, let er trouwens ook op dat je ‘Flight Mode’ hebt aan staan tijdens de vlucht. We hebben in dit bericht een paar tips voor je op een rijtje gezet, zodat jij vliegtuigproof bent deze zomer.

E-books

In plaats van boeken kan je het beste e-books meenemen, om e-books te lezen op je iPhone kan je de app iBooks van Apple downloaden. Deze app geeft je toegang tot de e-book store van Apple, een soort iTunes maar dan met boeken in plaats van muziek. Je kan zo dus een aantal boeken op je iPhone downloaden, voordat je het vliegtuig in stapt.

iBooks

Apple

0,0 (0 reviews)
Gratis via App Store

Games

Heb je een hele lange vlucht? Dan is een game zoals ‘The Sims’ echt aan te raden. Je kan zo verdiept raken in de game dat de uren voorbij vliegen, vooral omdat het eigenlijk een soort van ‘verhaal’ is.

airplane

Vliegziekte

Ben je kotsmisselijk in het vliegtuig door al dat op en neer gevlieg? Zelfs daar is een applicatie voor, genaamd ‘SicNoMore’. Deze zorgt voor een soort horizon op het beeldscherm waar je je op kan fixeren. Theoretisch zou je misselijkheid dan moeten afnemen, aangezien misselijkheid veroorzaakt wordt doordat het lijkt of je stil zit (het vliegtuig zie je niet alle kanten opvliegen), maar je evenwichtsorgaan toch de bewegingen waarneemt.

SicNoMore

Patoing mobile media

0,0 (0 reviews)
€3,49 via App Store

sicnomore

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.