NFS 2 Unleashed voor iPhone gelanceerd
Redactie

Electronic Arts heeft een nieuwe race-game gelanceerd. De nieuwe game, Need For Speed Shift 2 Unleashed maakt onderdeel uit van een populaire reeks race-games voor de iPhone en iPod. Shift 2 Unleashed heeft uiteraard nieuwe race-banen en is de eerste game die uitgebreide opties heeft voor Origin, een soort game center van Electronic Arts.

Auto’s

In Unleashed heb je keuze om te racen in mooie auto’s; er zijn onder andere Lamborghini’s en Porsches aanwezig. Ook kan je je auto geheel personaliseren, denk hierbij aan de opdrukken en aan de velgen. Hier heb je echter wel ‘geld’ voor nodig, die je tijdens wedstrijden wint.

Origin

Als je het spel koopt beschik je nog niet over alle tracks en auto’s, die moet je vrijspelen door middel van het winnen van wedstrijden. Maar om echt alle content tot je beschikking te krijgen moet je je registreren voor ‘Origin’. Met ‘Origin’ kan je de high-scores van vrienden bekijken en natuurlijk je eigen resultaten plaatsen. Veel spelers gaan zich waarschijnlijk registreren voor Origin omdat ze alle tracks willen hebben.

[app 444282358]

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.