‘New Kids’ wéér in de App Store

Redactie
6 december 2010, 19:02
1 min leestijd
‘New Kids’ wéér in de App Store

Deze week is er wéér een ‘New Kids’-applicatie in de App Store verschenen. In het verleden hebben veel ontwikkelaars al een applicatie van deze populaire tv serie in de App Store gezet, maar de producenten van het programma zorgden er telkens voor dat de applicatie uit de online winkel werd gehaald.

Goede timing

De ontwikkelaar van de nieuwe simpele applicatie heeft een goede timing, want door de release van de film ‘TURBO’ zoeken veel mensen naar een applicatie van de heren uit Maaskantje. De applicatie staat al sinds vijf dagen bovenin de top 25, en dus zal de ontwikkelaar hier veel geld aan verdienen.

De ontwikkelaar heeft echter geen rechten op het materiaal. Dit betekent dat de producent van het programma hier geen geld aan verdient, en dus heeft deze producent het recht om de applicatie uit de App Store te verwijderen. Naar verwachting zal dit dan ook weer binnen enkele dagen gebeuren. Door de wachttijden bij Apple duurt dit altijd langer dan gewenst, want de ontwikkelaar verdient deze dagen waarschijnlijk enkele duizenden euro’s aan de applicatie.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's