Netflix update brengt ondersteuning HD-video

Roel van Hout
3 oktober 2013, 13:18
1 min leestijd
Netflix update brengt ondersteuning HD-video

Netflix voor iOS heeft vannacht een belangrijke update gekregen. Met de Netflix-update wordt ondersteuning voor HD-video’s toegevoegd.

Natuurlijk was Netflix al behoorlijk scherp op je iPhone dankzij het – in verhouding tot bijvoorbeeld je laptop of iPad – kleine scherm, maar de ondersteuning voor HD-video’s is desalniettemin meer dan welkom en ook wel passend bij deze tijd.

netflix updateDaarnaast zorgt de update ervoor dat het streamen naar je Apple TV sneller gaat, al is het de vraag waarom je daar de Netflix app voor zou gebruiken: voor Apple TV is immers een losse Netflix-app beschikbaar.

Netflix update bevat nauwelijks cosmetische veranderingen

Voor wie net gewend was aan de gele ondertiteling is er slecht nieuws: dankzij de update is deze weer in het in Nederland gebruikelijke wit te zien.

Lees verder na de advertentie.

Aan de app zelf is verder, helaas, niets veranderd om ‘m uiterlijk beter in iOS 7 te laten passen. Ergens is dat wel te begrijpen, aangezien Netflix natuurlijk op ieder platform hetzelfde donkerrode uiterlijk moet hebben, maar daardoor valt de app voorlopig toch een klein beetje uit de toon. Wellicht dat er in een later stadium nog wat aan gedaan gaat worden, maar dat blijft koffiedik kijken.

Netflix is gratis te downloaden in de App Store, maar je hebt er wel een Netflix-account voor nodig – maar ook die is de eerste maand gratis. Probeer maar uit, dus!

[app 363590051]
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's