Netflix komt met ‘super hd’ voor alle gebruikers

Wouter Nijsen
27 september 2013, 11:56
1 min leestijd
Netflix komt met ‘super hd’ voor alle gebruikers

Netflix heeft een nieuwe maximale bandbreedte geïntroduceerd, waarmee films en series kunnen worden afgespeeld. Netflix ondersteunde al eerder ‘super hd’, maar dan alleen bij bepaalde bepaalde providers.

Na de update voor Netflix kunnen ook gebruikers die niet lid zijn van providers die niet rechtstreeks ‘peeren’ met Netflix gebruikmaken van een maximale bandbreedte van 7Mbps. Voorheen lag dat maximum op 5Mbps. Hierdoor gaat de kwaliteit van video’s volgens de populaire streamingdienst omhoog, maar om hoeveel verbetering het precies gaat, maakt Netflix niet bekend.

Je hoeft geen update voor de Netflix-app voor iPhone te downloaden om gebruik te maken van de betere resolutie van streams.

Netflix biedt onbeperkte series en films voor vast bedrag

Een abonnement op Netflix kost je standaard 7,99 euro per maand. Je kunt de online streamingdienst wel een maandje gratis uitproberen. Voor die 7,99 euro kun je Netflix op twee verschillende apparaten tegelijkertijd gebruiken. Vind je dat te weinig, dan kun je er ook voor kiezen om 11,99 euro per maand te betalen. Dan is Netflix op vier verschillende apparaten tegelijkertijd te raadplegen.

Lees verder na de advertentie.

Netflix heeft in ieder land andere deals en bevat daarom in ieder land andere tv-series en films. In Nederland is het aanbod niet mis, al missen we persoonlijk nog wel wat laatste seizoenen van series. In totaal zijn er 74 Nederlandse films te vinden en 221 tv-series, waarbij het gaat om internationale, Nederlandse en zelfs kinderseries. Dan zijn er ook nog een flink aantal Engelstalige films te vinden, mocht je al die Nederlandse content en tv-series zat zijn.

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via App Store
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's