Netflix voor iPhone nu in Nederland beschikbaar

Wouter Nijsen
11 september 2013, 8:30
1 min leestijd
Netflix voor iPhone nu in Nederland beschikbaar

De ‘Spotify voor video’ is eindelijk in Nederland beschikbaar geworden, afgelopen nacht om precies te zijn. Netflix is al een grote hit in de Verenigde Staten en verschillende andere landen.

Netflix biedt series en films aan voor 7,99 of 11,99 euro per maand voor abonnementen waarmee je respectievelijk 2 of 5 apparaten met Netflix kunt verbinden. Het huidige aanbod is al redelijk aantrekkelijk in Nederland, met series als Homeland, House of Cards, Orange Is The New Black en animatieseries als Family Guy. Ook is er Nederlandse content als De Heineken Ontvoering en Gooische Vrouwen aanwezig.

Netflix is niet alleen via de iPhone-app te benaderen. Dit gaat ook via de eigen website, en apps voor verschillende andere smartphones, spelcomputers en tablets. Nederlanders konden voorheen wel gebruikmaken van Netflix als ze de dienst benaderden via zogeheten vpn-verbindingen, Deze verbergen je daadwerkelijke locatie.

Netflix iPhone-app als afstandsbediening gebruiken

Het is eveneens mogelijk om via de iPhone-app van Netflix andere apparaten aan te sturen, zoals je Apple TV. Je iPhone is dan vooral een afstandsbediening. Je drukt via het toestel op een seriem, waarna deze op de tv gaat afspelen.

Lees verder na de advertentie.

Netflix is een maand gratis uit te proberen. Daarvoor moet je wel een betaalmethode opgeven. Hierbij kun je kiezen uit je creditcard, iDeal of automatische incasso.  Dit is in alle drie de gevallen echter iedere maand op te zeggen, ook kosteloos in die eerste proefmaand.

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via App Store
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's