Netflix voor iOS krijgt databesparing en 3D Touch
Netflix

Netflix

Gratis

Onze score

8,5

Netflix heeft zijn iOS-app van een update voorzien. Het is voortaan mogelijk om het dataverbruik van de app te controleren en 3D Touch-snelkoppelingen te gebruiken.

Netflix data besparen

De nieuwe opties zijn beschikbaar in versie 8.4.0 van de Netflix-app, die nu in de App Store staat. In het menu van de app vind je voortaan de optie ‘App-instellingen’. Tik hierop en je komt direct in het scherm terecht waar je het mobiele dataverbruik kunt regelen. Je hebt de keuze uit een aantal opties: Laag, Normaal en Hoog. Wanneer je er eentje kiest, kijk je volgens Netflix respectievelijk vier, twee en één uur lang films en tv-series per GB aan data. De beeldkwaliteit wordt hierbij automatisch aangepast.

Netflix data besparen

Er is ook een automatische stand, die zelf de beeldkwaliteit en het verbruik van data bepaalt. De Unlimited-modus is handig voor gebruikers met een grote databundel, terwijl je de optie ‘Uit’ kunt selecteren als je wil dat de Netflix-app helemaal niet via 3G of 4G streamt. Beelden zijn dan alleen te bekijken met een wifi-verbinding.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Daarnaast is de 3D Touch-functionaliteit van de Netflix-app uitgebreid. Waar je voorheen Peek en Pop kon gebruiken om een voorvertoning van een film of tv-serie te krijgen, kun je nu stevig op het app-icoon drukken om bepaalde acties uit te voeren. Zo kun je snel de zoekfunctie activeren, je kijklijst checken, zien welke films en series trending zijn en met één tik verder gaan met de aflevering waar je was gebleven.

Netflix-app downloaden

De Netflix-app is via de link hieronder gratis te downloaden. Zorg dat je beschikt over 38,8MB aan vrije opslagruimte en iOS 8 of hoger.

Netflix

Netflix, Inc.

Gratis via App Store
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix
Netflix

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.