Apple Watch-ondersteuning toegevoegd aan Nest-app
Erwin Vogelaar
Nest

Nest

Gratis

Onze score

8

Je kunt vanaf nu je thermostaat aanpassen via je Apple Watch, mits je gebruik maakt van slimme thermostaat Nest natuurlijk.

Nest Apple Watch

De Nest-app voor iOS heeft een update gekregen waardoor het nu mogelijk is om de slimme thermostaat te besturen via je smartwatch. Zo kun je dus altijd en overal de temperatuur aanpassen, zonder dat je moet opstaan om naar Nest te lopen of om je iPhone te pakken. Tevens kun je aangeven of je thuis bent of niet, zodat je Nest-camera weet of er video-opnames gemaakt moeten worden. Iets meer Apple Watch-functies had echter wel fijn geweest, zoals het bekijken van camerabeelden.

nest apple watch

Ook nieuw in de nieuwste iOS-update voor Nest is de mogelijkheid om je verschillende Nest-producten te groeperen per kamer, zodat je al je camera’s in één keer kunt zien. Dit wordt Vensters genoemd. Ben je verbonden met wifi, dan kun je tevens alle livebeelden van de camera’s bekijken. Wil je beelden van een camera delen, dan kan dit door een met een wachtwoord beveiligde feed te sturen via video.nest.com. Daarnaast ondersteunt Dropcam pro nu 1080p en wordt de videokwaliteit van de beelden vanaf nu automatisch aangepast voor de scherpste kwaliteit.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Sinds een vorige grote update weet Nest vaak zelf al of je thuis bent of niet. Hiervoor heb je de Apple Watch dus eigenlijk niet meer nodig. Toch heeft niet iedereen met een Nest-thermostaat ook de Nest-camera’s in huis waardoor je locatie in de gaten wordt gehouden. In de vorige update zijn tevens Family Accounts toegevoegd. Hiermee kunnen ook andere leden van de familie de thermostaat instellen of berichten ontvangen van de rookmelder.

Nest downloaden

De Nest-app is gratis te downloaden in de App Store via onderstaande link. De app heeft 73,2MB vrije ruimte nodig en je moet minimaal iOS 8 draait om de app te kunnen gebruiken.

Nest

Nest Labs

9 (9681 reviews)
Gratis via App Store

Nest
Nest
Nest
Nest
Nest
Nest
Nest
Nest
Nest
Nest

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.