Nederlandse Olympische Spelen app voor iPhone gelanceerd

Redactie
15 juli 2012, 8:39
1 min leestijd
Nederlandse Olympische Spelen app voor iPhone gelanceerd

De app NOCNSF London 2012 is de officiële Nederlandse Olympische Spelen app voor de iPhone en afgelopen week in de App Store gelanceerd. De applicatie is geschikt voor elke fan van Olympische Spelen, die al het sportnieuws daarover wil volgen.

Sportnieuws

De applicatie NOCNSF London 2012 voorziet in een uitgebreide nieuwssectie met al het belangrijke sportnieuws over de Olympische Spelen, maar ook over het Nederlands Paralympisch team. Naast de eigen nieuwsvoorziening kun je sportnieuws uit andere bronnen te zien krijgen, zoals van NuSport, Twitter en Telesport. Verder voorziet de app in de mogelijkheid om van de radio gebruik te maken en zijn er de opties fotoverzamelingen en video.

Sportevenementen

De sportevenementen van de Olympische Spelen 2012 en van de Paralympics vind je terug in meerdere secties van de app. De sportevenementen staan netjes onder elkaar en als je op een evenement klikt krijg je extra informatie te zien. Tijdens sportwedstrijden kun je met deze app ook live op de hoogte blijven van de ontwikkelingen. Daarvoor word je doorgeleid naar mobiele webpagina’s. Infostrada en de NOS voorzien in het verstrekken van live informatie. Als je zelf in Londen bent tijdens het grote sportspektakel en wedstrijden bezoekt, dan kun je de app gebruiken om de route te plannen naar de wedstrijdlocaties.

Lees verder na de advertentie.

De NOCNSF London 2012 app is gratis te downloaden op je iPhone.

Spotlight: NOS

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's