Nederlandse iPhone-app Looks helpt je met je outfit
Wouter Nijsen

Met de gratis iPhone-app Looks zie je er altijd goed uit, als je de app goed gebruikt natuurlijk. Looks vertelt je namelijk wat je het beste kunt dragen, op de momenten dat je er even niet zelf uit kan komen.

look 2Het is altijd vervelend als je over een uur alweer de deur uit moet – zij het voor je werk of voor een feestje – en je weet echt niet wat je aan moet. Zo enorm veel keuze, of juist niet: je komt er in ieder geval niet uit. Looks kan je helpen met dit probleem.

Als je het namelijk weer eens is gelukt om een perfecte outfit voor die ene gelegenheid te vinden, kun je met Looks een foto maken en die opslaan in een bepaalde categorie.

Doe je dit op structurele basis, dan heb je al snel een fijne database vol met geschikte outfits. Precies voor op die eerdergenoemde momenten waarop je je even geen weg weet te banen door je kledingkast.

Het is met Looks ook mogelijk om je vrienden bij dit proces te betrekken. Deze kun je namelijk uitnodigen voor een zogeheten ‘privé outfit chat’, waarin je samen kunt praten over je verschrikkelijk goede of verschrikkelijk slechte keuze.

Je kunt tevens naar de meningen van onbekenden vragen, door een bepaalde outfit te delen en vervolgens de eventuele likes en loves af te wachten.

Looks is gratis in de App Store te downloaden en komt van Nederlandse bodem.


Via: iPhoneclub

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.