Navigon iPhone review: eerste indrukken (video)

Sander Tamaëla
22 juni 2009, 21:54
2 min leestijd
Navigon iPhone review: eerste indrukken (video)

Vandaag zijn we wezen rijden, niet zomaar, maar met de laatste telg in turn-by-turn navigatieland: Navigon MobileNavigator Europe  voor de iPhone. 

Om ook jullie een duidelijk beeld te geven hoe soepel Navigon loopt op een normale iPhone 3G (laat staan op de iPhone 3G S), wat je kan verwachten en in hoeverre dit scheelt de navigatie die iedereen bijna wel kent: Tom Tom.

Onze eerste indruk was gelijk goed, een mooi afgewerkte applicatie, de laatste kaarten van Navteq en een rustig beeld. Het grote voordeel van applicaties als Navigon is dat de kaarten op je iPhone zelf staan, er is dus geen internetverbinding nodig om te kunnen navigeren, dus ook geen extra dataverkeer in het buitenland.

In de eerste video staat de route al ingesteld en zie je de overgang van standaard view naar Reality View op de snelweg, met daarbij de borden en viaducten. Tevens draaien we de iPhone 3G waarop Navigon draait een keer van portrait stand naar landscape stand en terug. Hierdoor krijg je een goed beeld van hoe soepel deze app draait.

Lees verder na de advertentie.

Op de tweede video laten we zien hoe je Navigon instelt om naar een bepaalde locatie te navigeren. Ook hier is over nagedacht, Navigon vult automatisch de al ingevulde letters aan met de voor hem bekende plaatsen en straten. Geen onhandig getik van volledige plaatsnamen.

Navigon heeft al aangekondigd ook met flitslocaties in de vorm van POI (Points Of Interest) te komen.
Navigon is tot 30 Juni voor een speciale introductie prijs van €74,99, na deze datum zal deze app voor een hogere prijs verkocht gaan worden. Hoe hoog deze prijs is weet nog niemand, wij verwachten rond de €99.

Categorie: Navigatie Apps
Spotlight: Navigon

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's