Navigon MobileNavigator nu ook in BeNeLuX versie
Redactie

Begin van deze week hebben we de Navigon MobileNavigator voor de iPhone aan een eerste rijtest onderworpen. Navigon is de eerste officiële ‘turn by turn’ navigatie voor op de iPhone 3G en iPhone 3GS. Naast de Europa editie van deze software is er nu ook een BeNeLuX versie beschikbaar.


navimap_p_big

Navigon BeNeLuX versus Europa

De Navigon MobileNavigator applicatie met kaarten van Nederland, Belgie en Luxemburg (BeNeLuX) is nu te verkrijgen voor € 49,95 (tot 30 juni – daarna kost deze app € 69,95). De Navigon applicatie met kaarten van geheel Europa kost momenteel € 74,99 (tot 30 juni – daarna € 99,95).

De Navigon applicatie voor de BeNeLux is 142 MB in omvang ten opzichte van de Europa versie de ruim 1,6 GB is. Verder heeft de BeNeLuX versie dezelfde mogelijkheden als de Europa versie.

Navigon heeft aangekondigd dat binnenkort de volgende mogelijkheden aan de applicaties worden toegevoegd (waarschijnlijk na 30 juni): Navigon Parking, Routeplanningsfunctie, Navigon MyRoutes en Radar info (niet voor alle landen beschikbaar).

Tot op heden blijft het rondom TomTom voor de iPhone nog erg stil… we wachten met spanning af wanneer zij met hun app gaan komen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.