Navigon introduceert Traffic4All
Redactie

Navigon bestaat deze maand precies twintig jaar. Om dit te vieren heeft het bedrijf een gratis applicatie voor alle iOS-gebruikers in de App Store gezet. Deze applicatie heet ‘Traffic4All’. Met Traffic4All kan je gemakkelijk bekijken of je een file gaat tegenkomen tijdens je autorit. De applicatie kan zelfs voorspellen of er files op je route ontstaan de komende uren.

Gekleurde wegen

De applicatie Traffic4All geeft alle grote wegen op een Google Maps-kaart een kleur. Als de weg groen is, is deze op dat moment rustig qua verkeer. Bij een oranje weg moet je al op je hoede zijn, want deze weg kan redelijk druk zijn. Zodra je een rode weg tegenkomt, kan je ervan uitgaan dat je in de file komt te staan. De informatie die de applicatie weergeeft komt namelijk uit de navigatiesoftware van het bedrijf.

De applicatie Traffic4All is gratis te downloaden uit de App Store. Er is één reclame-banner te vinden in de applicatie, maar deze kan je niet wegkopen via een in-app aankoop. Als je dus file-informatie van Navigon wilt zonder reclame, ben je genoodzaakt om één van de navigatiepakketen te kopen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.