Navigon geeft tientallen euro’s korting

Navigon geeft tijdelijk tientallen euro’s korting op hun navigatie-applicaties. De korting kan oplopen tot 30 euro. De volledige applicaties van Navigon zijn een stuk beter dan de gratis versie van T-Mobile. De kaarten in de betaalde applicaties zijn bijvoorbeeld allemaal in 3D te bekijken.

Volledige versies van Navigon

Sinds de lancering van de gratis versie van Navigon heeft het bedrijf niet veel meer van zich laten horen. Veel mensen denken met de gratis applicatie van Navigon alle technieken in huis te hebben, maar in werkelijkheid is de betaalde versie van Navigon stukken beter dan de gratis versie. Het is dus niet vreemd dat Navigon nog steeds erg vaak gekocht wordt door de Nederlanders.

De actuele prijzen van Navigon

Hieronder staan de actuele prijzen van de Navigon-applicaties die voor Nederlanders en Belgen relevant zijn. Zodra Navigon de prijzen weer omhoog gooit, zal de prijs automatisch veranderen. Het is nog niet bekend wanneer dit gaat gebeuren.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.