Navigon geeft 50% korting op de navigatiesoftware

De applicaties van Navigon staan precies één jaar in de App Store. Deze gelegenheid laat het bedrijf niet ongemerkt voorbij gaan, want ze geven alle nieuwe gebruikers 50% korting op de aanschaf van de software. De Europa-versie kost hierdoor nog maar 44,99. Hiervoor kan je normaal gesproken nog niet eens de BeNeLux-versie van de navigatiesofware kopen.

1 miljoen gebruikers

Navigon is al geruime tijd een geduchte concurrent van TomTom. Beide bedrijven brengen bijna maandelijks een update uit voor hun software. In deze updates verwerken ze vaak nieuwe functies om twijfelaars over te halen om hun software te downloaden. Het lukt Navigon aardig goed om TomTom bij te blijven, want ze hebben inmiddels al een miljoen gebruikers. Navigon staat in veel landen op nummer 1 in de lijst ‘Meest opgebracht’.

De kortingsperiode loopt tot 15 augustus, en dus is dit hét moment om de applicatie te downloaden als je nog twijfelt. Het komt haast nooit voor dat de korting zo hoog is bij Navigon, want tot nu toe zagen we alleen prijsdalingen van ongeveer 20 euro. Op de Europa-versie krijg je nu 45 euro korting, en op de BeNeLux-versie 35 euro.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.