Placeholder
Redactie

Tijdens iCE dag 2 was Bernd Hahn van Navigon één van de sprekers. Hij vertelde de geschiedenis en toekomst van Navigon aan de aanwezigen. Er was veel interesse in zijn lezing, want er waren zeer veel luisteraars. De geïnteresseerden varieerde van ontwikkelaars tot consumenten. Tijdens de lezing gaf hij ons een voorproefje van de toekomstplannen van Navigon.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

De kracht van Navigon

Navigon is een zeer populaire navigatieapplicatie voor de iPhone. De applicatie was in juli de eerste in zijn soort, en dit zorgde natuurlijk voor een enorme verkoopcijfers. Naast het feit dat het de eerste navigatieapplicatie was, zijn er nog meer factoren die meespelen in het succes van Navigon.

Bijna elke maand verschijnt er een update van Navigon. Bij elke update die er gemaakt wordt, weten de ontwikkelaars goede nieuwe functies toe te voegen. Dit zorgt ervoor dat er constant media-aandacht voor de applicatie is.

3fm

Geschiedenis Navigon.app

  • Juli 2009 – Lancering applicatie
  • Juli 2009 – Update 1.1.0
  • Augustus 2009 – Update 1.2.0
  • Oktober 2009 – Update 1.3.0

Toekomstige update

In december zal Navigon weer een update krijgen met een aantal ‘zeer  innovatieve’ functies. Bernd Hahn is verder niet ingegaan op de update voor de iPhone. Deze week zullen er persberichten worden rondgestuurd.

Navigon op Android

Bernd Hahn heeft tijdens zijn lezing Navigon voor Android aangekondigd. De eerste screenshots van deze software heeft hij ook vrijgegeven. Ze hopen dat de software in december uit te kunnen brengen.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.