Voer strategisch oorlogje met katten in Naughty Kitties
Gijs Ettes

Naughty Kitties is een geinige iPhone- en iPad-game met zwaarbewapende katten in de hoofdrol. Door ze strategisch in te zetten, moet je zorgen dat hun ruimteschip heel blijft, zodat ze de kattenplaneet kunnen redden van de ondergang.

Smeltkroes van gameplay-elementen

Naughty Kitties iphoneNaughty Kitties speel je natuurlijk niet voor het verhaal, maar het is juist de mix van gameplay-elementen die de game interessant maakt. Enerzijds is dit een endless runner, waarbij het de bedoeling is om zoveel mogelijk meters af te leggen. Anderzijds kent het spel tower defense-elementen, aangezien je ook het vaartuig waarop te katten staan moet beschermen tegen een alieninvasie.

Je kunt het ruimteschip uitrusten met allerhande katten die elk hun eigen vaardigheden hebben. Zo heb je katten met mitrailleurs en bommenwerpers, maar is er ook eentje die je kunt gebruiken om de schade aan het schip te herstellen. Je kunt echter maar een beperkt aantal katten tegelijkertijd inzetten, dus het is zaak regelmatig te rouleren. Drie of meer dezelfde katten vormen een team en kunnen meer schade aanbrengen, maar je ruimteschip loopt dan wel te kans sneller kapot te gaan. Verder heb je power-ups die je eenmalig kunt gebruiken om bijvoorbeeld de pittige eindbazen te verslaan.

Naughty Kitties downloaden

Naughty Kitties ook eens proberen? De game is gratis te downloaden via onderstaande link, vereist 51MB aan vrije opslagruimte en iOS 5 of hoger.

Naughty Kitties

Coconut Island Games Limited

0,0 (0 reviews)
Gratis via App Store

Naughty Kitties
Naughty Kitties
Naughty Kitties
Naughty Kitties
Naughty Kitties

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.