Natuurlijk ontwaken met de Suno app op je iPhone
Redactie

Heb jij elke dag moeite met wakker worden en lukt het maar niet om meteen op te staan als je de wekker hebt gehoord? Vanaf nu zal dat geen probleem meer zijn en kun jij op een natuurlijke manier wakker worden dankzij de Suno app op je iPhone.

Wakker worden met de zonsopgang

suno-app-iphoneSuno is een woord uit het Esperanto en betekent ´zon´, wat natuurlijk verwijst naar de rol die de zon speelt in de applicatie. Wakker worden doe je voortaan op een natuurlijke manier, gelijk met de zonsopgang die zich tentoonstelt op je iPhone. Het langzaam ontwaken via de Suno app op je iPhone zorgt ervoor dat je niet in één keer wakker schrikt als de wekker gaat. Je lichaam ontwaakt langzaam volgens het natuurlijke patroon van het sterker worden van het licht. Bijzonder aan de app is dat deze zo ontwikkeld is, dat er bij het gebruik ervan met ergonomische aspecten rekening is gehouden.

Langzaam ontwaken

De Suno app laat je een tijdstip bepalen waarop je gewekt wilt worden. Ruim voor die tijd komt de applicatie al in beweging. Een half uur voor de ingestelde wektijd verschijnt de zon namelijk al op je iPhone. Eerst voorzichtig met het licht als van de dageraad. De intensiteit van de zon zal in het half uur tot de wektijd langzaam intenser worden om je lichaam alvast op een natuurlijke wijze te laten ontwaken. Op het moment dat het aangename geluid van de wekker gaat, is de lichtintensiteit het grootst.

Wil jij voortaan ook op een aangename manier wakker worden? Download dan de Suno app op je iPhone en sta op met de opkomst van de zon.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.