Download: de officiële app van de Nationale Politie

Gijs Ettes
16 december 2013, 11:39
1 min leestijd
Download: de officiële app van de Nationale Politie

De Nationale Politie heeft vandaag zijn officiële app gelanceerd, waarmee gebruikers snel contact kunnen leggen met de politie en de beschikking hebben over relevant nieuws.

Nationale Politie appNa het starten van de Nationale Politie-app kun je de gemeente kiezen waarin je woonachtig bent om zo berichten te ontvangen die voor jou relevant zijn. Boven in beeld zie je de uitgelichte politieberichten en direct daaronder berichten over jouw stad, vermiste personen en mensen die worden gezocht in verband met diefstal.

De optieknop linksboven geeft je toegang tot het telefoonnummer van de politie, alle nieuwscategorieën en informatie over de politie. Hier vind je alle manieren om contact te leggen met de politie en lokaliseer je via gps en een kaartje een bureau in jouw buurt. Handig is dat je direct een route kunt uitstippelen met de Kaarten-app als je op een politiebureau tikt.

Via de instellingen is het verder mogelijk te bepalen voor welke gemeente je nieuws wilt zien er welke categorieën de Nationale Politie-app toont. De app kan desgewenst pushberichten sturen voor belangrijk nieuws, maar die zijn uit te schakelen via ‘Instellingen>Berichtencentrum’.

Lees verder na de advertentie.

De Nationale Politie-app is 4,6MB groot en vereist iOS 4.3 of hoger. Via onderstaande link kun je de app gratis downloaden.

Politie

Nationale Politie

Gratis via App Store

Politie
Politie
Politie
Politie
Politie
Politie

Categorie: Nieuws

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's