Nationale Nederlanden biedt Kijk op Pensioen op je iPhone
Redactie

Je pensioen is misschien nog ver weg, maar het kan nooit kwaad op de hoogte te blijven van je pensioenaanspraken. Nationale Nederlanden heeft de app Kijk op Pensioen ontwikkeld, waarmee je met je iPhone je persoonlijke pensioenaanspraken kunt zien.

 

Kijk op Pensioen

Op de Uniforme Pensioenoverzichten van Nationale Nederlanden wordt een QR code afgedrukt. Met de iPhone in je hand en de Kijk op Pensioen applicatie kun je deze QR code scannen en meteen een persoonlijk pensioenoverzicht te zien krijgen. Maar de applicatie heeft nog meer interessante mogelijkheden te bieden.

Uitgebreide mogelijkheden

Pensioen kent in het algemeen lastige begrippen. Daarom is er een zogenoemd Pensioen ‘ABC’ in de app opgenomen. Ook handig zijn de verschillende video’s, waarin je uitleg krijgt over je persoonlijke pensioenregeling. Je kunt zelf je kennis over pensioenen testen door mee te doen met het Grote Pensioenspel. Kom je daar een beetje goed uit naar voren, dan is er natuurlijk alle reden om de uitslag te delen via Facebook, Twitter of e-mail.

De applicatie Kijk op Pensioen van Nationale Nederlanden is eenvoudig in gebruik. De verschillende mogelijkheden staan overzichtelijk weergegeven in de beschikbare categorieën. De app is gratis te downloaden op je iPhone.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.