National Geographic World Atlas voor de iPhone gelanceerd

Redactie
14 januari 2013, 7:28
1 min leestijd
National Geographic World Atlas voor de iPhone gelanceerd

De app National Geopgraphic World Atlas was al eerder voor de iPad beschikbaar, maar is nu dus ook voor de iPhone gelanceerd. In de nieuwe versie 3.0 kun je heel eenvoudig scrollen over de wereldbol om landeninformatie te vinden.

Informatie per land of plaats

national-geographic-world-atlas-iphoneDe National Geographic World Atlas app biedt interessante informatie over landen en plaatsen. Als er een pinnetje bij de plaats is te vinden, dan kun je onder meer te weten komen wat het actuele weer is. Ook wordt er informatie over de hoofdstad en het land gegeven. Wat verder handig is als je op vakantie gaat naar een land, waar de euro niet als munteenheid wordt gebruikt, is dat je de valuta van een ander land naar de euro kunt omrekenen. Hiervoor worden uiteraard de laatste wisselkoersen gebruikt. Er zijn standaard al pinnetjes in de app opgenomen, maar je hebt ook de mogelijkheid om zelf een pin toe te voegen.

Offline kaarten

In de vorige versies van de app was het mogelijk om offline kaarten te bekijken. Op dit moment ontbreekt deze optie in de app, maar dat zal binnen enkele weken worden aangepast. Er komt op korte termijn dus nog een aanpassing van de app National Geographic World Atlas.

Lees verder na de advertentie.

De app National Geographic World Atlas is voor 1,79 euro op je iPhone te installeren.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's