Jailbreak: MyWi maakt een hotspot van je iPhone

Sinds de update naar firmware 3.1.2 kunnen veel iPhone-gebruikers tethering niet meer activeren. Dit komt doordat Apple de lek die dit mogelijk maakte gedicht heeft. Vanaf dit moment is dus iedereen die wil tetheren weer aangewezen op de modem applicaties uit Cydia. Een goede applicatie om je mobiele internet te delen is MyWi. Deze applicatie maakt van je iPhone een hotspot.

De applicatie MyWi is verkrijgbaar via de ‘rock your phone’-winkel. Nadat je een licentie van $9,99 hebt gekocht, kan je de applicatie onmiddelijk onbeperkt gebruiken. Na het openen van de applicatie hoef je alleen maar de knop ‘WiFi Tethering’ om te halen om van je iPhone een modem te maken. Om een computer of laptop van je mobiele internet mee te laten genieten, kan je deze via bluetooth of usb-kabel aan de iPhone koppelen.

Een optie die we nog niet eerder hebben gezien bij de modem-applicaties, is de optie om de verbinding te beveiliging door middel van een WEP-code. Deze code moet bestaan uit 10 of 26 letters en cijfers. Als je een WEP-code instelt kunnen mensen zonder deze code geen gebruik maken van jouw mobiele internet.

MyWi is voor $9,99 verkrijgbaar via Rock Your Phone.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.