MyTraffic: Snel zien hoelang je naar je werk moet rijden
Redactie

Veel mensen werken tegenwoordig buiten hun woonplaats. Het nadeel hiervan is de reistijd. Deze kan enkele minuten tot enkele uren oplopen vanwege de vele files, en dit kan tot gevolg hebben dat men te laat op de plaats van bestemming aankomt. Om in één oogopslag te zien hoe lang de reistijd naar bijvoorbeeld je werk is, kan je de applicatie MyTraffic downloaden.

Met de gratis applicatie MyTraffic kan je zelf routes invoeren die je vaak rijdt. Als je bijvoorbeeld in Amsterdam woont, en je ouders wonen in Utrecht, kan je de route Amsterdam – Utrecht invoeren in de applicatie. Vervolgens zie je elke keer als je de applicatie opstart hoelang het rijden is naar je ouders.

De reistijd indicatie houdt rekening met veel factoren op de weg. Elke file wordt doorberekend in je reistijd, zodat je bijna zeker weet hoelang de reistijd is. Naast de reistijd staat meer informatie over je route vermeldt, zoals het aantal kilometers file, het aantal verkeerscontroles en de vertraging.

Kortom, deze applicatie is erg handig voor iedereen die veel op de weg te vinden is. De applicatie werkt zeer stabiel, en is makkelijk in gebruik te nemen. MyTraffic is gratis te downloaden uit de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

 • Djgizbo

  Werkt bij mij niet. Hij vliegt er meteen uit na het opstarten, ook nadat ik gereboot heb. Jammer, leek me wel handig!!!

 • Jan van Kampen

  Hey,
  de applicatie zal heus wel werken, want Apple heeft het toegelaten. Ik raad je aan de applicatie te verwijderen, je iPhone te rebooten, en de applicatie weer opnieuw te downloaden.

  Ik had idd het zelfde probleem, maar hiermee was het voor mij verholpen.

 • Nico Spierings

  Prima applicatie, lekker snel en simpel. Als je dit niet gaat gebruiken doe je jezelf behoorlijk te kort

 • Wat een handig ding zeg! ANWB was te simpel. ANWB is er weer af en My Traffic staat er op. Perfect jongens. Bedankt