MyTraffic: Snel zien hoelang je naar je werk moet rijden

Redactie
24 september 2009, 15:16
1 min leestijd
MyTraffic: Snel zien hoelang je naar je werk moet rijden

Veel mensen werken tegenwoordig buiten hun woonplaats. Het nadeel hiervan is de reistijd. Deze kan enkele minuten tot enkele uren oplopen vanwege de vele files, en dit kan tot gevolg hebben dat men te laat op de plaats van bestemming aankomt. Om in één oogopslag te zien hoe lang de reistijd naar bijvoorbeeld je werk is, kan je de applicatie MyTraffic downloaden.

Met de gratis applicatie MyTraffic kan je zelf routes invoeren die je vaak rijdt. Als je bijvoorbeeld in Amsterdam woont, en je ouders wonen in Utrecht, kan je de route Amsterdam – Utrecht invoeren in de applicatie. Vervolgens zie je elke keer als je de applicatie opstart hoelang het rijden is naar je ouders.

De reistijd indicatie houdt rekening met veel factoren op de weg. Elke file wordt doorberekend in je reistijd, zodat je bijna zeker weet hoelang de reistijd is. Naast de reistijd staat meer informatie over je route vermeldt, zoals het aantal kilometers file, het aantal verkeerscontroles en de vertraging.

Kortom, deze applicatie is erg handig voor iedereen die veel op de weg te vinden is. De applicatie werkt zeer stabiel, en is makkelijk in gebruik te nemen. MyTraffic is gratis te downloaden uit de App Store.

Lees verder na de advertentie.

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's