Mystery Land komt ook met applicatie

Na de nu al succesvolle applicatie van LowLands, komt ook Mystery Land binnenkort met een applicatie. Met deze gratis applicatie kan je bijna het zelfde als de LowLands-applicatie, maar het programma heeft wel een andere interface.

Met deze applicatie kan je dus gemakkelijk de actuele programmering van het festival bekijken. Dit kan je waarschijnlijk net als bij de LowLands-applicatie bekijken via een blokschema.

Ook zit er in deze applicatie een kaart met een ‘Friend Finder’-functie. Hiermee kan je kijken waar je drank en eten kan halen, en kan je zien waar je vrienden uithangen. Een vereiste voor het laatst genoemde is wel dat je vrienden de applicatie ook moeten gebruiken.

De applicatie komt binnenkort in de App Store. De exacte datum is nog niet bekend, maar de applicatie zal in ieder geval voor 29 augustus verschijnen.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.