MyDiary, dagboek op je iPhone

Redactie
18 juli 2009, 7:47
1 min leestijd
MyDiary, dagboek op je iPhone

Dagboeken kennen we allemaal. Hoe vaak hebben we niet geprobeerd er elke dag in te schrijven? Meestal worden dagboeken in een mooi gebonden boek geschreven, maar het kan ook op de iPhone!

My Diary

De naam verraadt het al, “My Diary” is een dagboek applicatie voor de iPhone. Met deze applicatie kan je simpel je dagboek bijhouden en terug lezen. Dat allemaal zonder dat er een pen bij nodig is!

Omdat het elektronisch is, heeft de applicatie enkele nuttige functies:

 • de zoekfunctie
  Met de zoekfunctie kan je eenvoudig je dagboek doorzoeken. In het zoekvenster typ je de trefwoorden. Vervolgens worden de dagen getoond waarin die woorden te zien zijn.
 • het beveiligen van je dagboek met een wachtwoord
  Wanneer je niet wilt dat anderen je dagboek kunnen inzien, kan je een 4 cijferig wachtwoord instellen. Bij het starten van de Applicatie wordt er dan om het wachtwoord gevraagd.null
 • de ordening op dag/maand
  Als je je dagboek wilt lezen kan dat eenvoudig door te scrollen. Maar zoek je een specifieke dag of maand, dan kan je die ook invoeren!
 • je dagboek mailen
  Je kan je dagboek naar (jezelf) mailen om het bijvoorbeeld vervolgens uit te printen, erg handig!

Maar er zijn natuurlijk ook enkele nadelen. Deze zijn niet erg storend, maar moeten wel even genoemd worden. Bij de zoekfunctie wordt alleen de dag weergeven, niet waar het precies staat. Dat is jammer bij grote stukken tekst.
Ook kan je geen afbeelding toevoegen.
Uiteraard kan je je dagboek prima bijhouden met deze nadelen!

Lees verder na de advertentie.

Kopen?

MyDiary kost enkel 0,79 EUR en is zeker het kopen waard. Deze applicatie is zeker ook een “must” bij personen die geen dagboek bijhouden. Het is heel simpel en er zijn vele opties beschikbaar. Ook is het erg gebruiksvriendelijk!

MyDiary
iTunes Store: 0,79 EUR
Cijfer: 9.5

MyDiary

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's