My Vodafone-app toont hoeveel je nog kunt WhatsAppen en Instagrammen
Gijs Ettes

De My Vodafone-app werd voorheen slecht beoordeeld, maar de provider doet er alles aan om de app functioneler en gemakkelijker in gebruik te maken. Na de laatste update kun je vanuit My Vodafone precies zien hoeveel je nog kunt Whatsappen, YouTuben en Instagrammen met je databundel.

My Vodafone-appMet behulp van ‘databolletjes’ zie je onder andere hoeveel (duizenden) WhatsApp-berichten je kunt versturen. Daarnaast heeft de provider in de My Vodafone-app ondersteuning voor de nieuwe Flexibele Data-opties toegevoegd.

Deze datapakketjes zijn ideaal voor wie niet helemaal met zijn of haar databundel uitkomt, en bieden voor 2 euro per 100MB dezelfde snelheid als binnen de bundel. Daarnaast kun je kiezen voor voor gratis, langzaam internet (64kb/s) onder de noemer Beperkt Internet. Hiermee kun je nog steeds gebruikmaken van chat-apps en e-mailen, maar maak je in ieder geval geen kosten buiten de maandelijkse bundel.

Eerdere update loste interfaceprobleem op

Medio vorige maand werd de My Vodafone-app al van een update voorzien die het gemakkelijker maakte om door de app te navigeren. Eerder moest je icoontjes activeren door ze naar het midden van het scherm te vegen; bijzonder omslachtig dus. Sinds kort kun je gewoon op icoontjes tikken. Sinds 12 maart laat de app je ook relevante forumtopics bekijken via de 24/7-support sectie en krijg je als prepaid-klant meldingen als je beltegoed bijna op is.

My Vodafone is gratis te downloaden via onderstaande link en vereist iOS 6 of hoger. Daarnaast is minimaal 21,5MB aan vrije opslagruimte benodigd.

My Vodafone

Vodafone Libertel B.V.

9 (423 reviews)
Gratis via App Store

My Vodafone
My Vodafone
My Vodafone
My Vodafone

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.