My Vodafone-app overzichtelijker en functioneler na update
Gijs Ettes

De My Vodafone-app van de populaire telecomprovider is vandaag van een update voorzien die het gemakkelijker maakt om door te app te navigeren. Je kunt nu ook op icoontjes tikken, in plaats van ze naar het midden van het scherm te vegen. Daarnaast kun je via de 24/7-support sectie relevante forumtopics bekijken en krijg je als prepaid-klant eindelijk meldingen als je beltegoed bijna op is.

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

My Vodafone fijner in gebruik

My Vodafone appDe My Vodafone-app wordt niet bijster goed beoordeeld in de App Store en het is te hopen voor de provider dat hier met de 3.1.0-update verandering in komt. De app is nu 20MB groot en vereist iOS 6 of nieuwer.

My Vodafone werkt na de update in ieder geval een stuk logischer en geeft een overzichtelijke weergave van je verbruikte MB’s, minuten en sms’jes. Je kunt met de app je voordeelbundels bekijken en beheren en snel inzicht krijgen in je telefoonrekening. En ben je van plan om op termijn over te stappen naar een andere provider, dan kun je in de app precies zien wanneer je contract afloopt.

Verder laat de app je prepaid-beltegoed opwaarderen, tarieven in binnen- en buitenland checken en snel contact opnemen met de klantenservice van Vodafone. My Vodafone is gratis te downloaden via onderstaande link.

My Vodafone

Vodafone Libertel B.V.

10 (1 reviews)
Gratis via App Store

De scherpste Vodafone aanbiedingen

Vodafone biedt momenteel een aantal scherpe iPhone aanbiedingen in combinatie met de nieuwste iPhones. Bij de meeste (uitgebreide) 2-jarige abonnementen krijg je het toestel gratis of met een kleine bijbetaling. Met de iPhone 5S, 5C en 5 kun je daarnaast op steeds meer plekken in Nederland gebruikmaken van 4G.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.