Runners deal! De iPhone 15 Pro nu met korting oplopend tot €540!

My Vodafone-app overzichtelijker en functioneler na update

12 maart 2014, 17:13
1 min leestijd
My Vodafone-app overzichtelijker en functioneler na update

De My Vodafone-app van de populaire telecomprovider is vandaag van een update voorzien die het gemakkelijker maakt om door te app te navigeren. Je kunt nu ook op icoontjes tikken, in plaats van ze naar het midden van het scherm te vegen. Daarnaast kun je via de 24/7-support sectie relevante forumtopics bekijken en krijg je als prepaid-klant eindelijk meldingen als je beltegoed bijna op is.

My Vodafone fijner in gebruik

My Vodafone app

De My Vodafone-app wordt niet bijster goed beoordeeld in de App Store en het is te hopen voor de provider dat hier met de 3.1.0-update verandering in komt. De app is nu 20MB groot en vereist iOS 6 of nieuwer.

My Vodafone werkt na de update in ieder geval een stuk logischer en geeft een overzichtelijke weergave van je verbruikte MB’s, minuten en sms’jes. Je kunt met de app je voordeelbundels bekijken en beheren en snel inzicht krijgen in je telefoonrekening. En ben je van plan om op termijn over te stappen naar een andere provider, dan kun je in de app precies zien wanneer je contract afloopt.

Verder laat de app je prepaid-beltegoed opwaarderen, tarieven in binnen- en buitenland checken en snel contact opnemen met de klantenservice van Vodafone. My Vodafone is gratis te downloaden via onderstaande link.

Vodafone & Ziggo

Vodafone Libertel B.V.

Gratis via App Store

De scherpste Vodafone aanbiedingen

Vodafone biedt momenteel een aantal scherpe iPhone aanbiedingen in combinatie met de nieuwste iPhones. Bij de meeste (uitgebreide) 2-jarige abonnementen krijg je het toestel gratis of met een kleine bijbetaling. Met de iPhone 5S, 5C en 5 kun je daarnaast op steeds meer plekken in Nederland gebruikmaken van 4G.

Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu