My last cigarette; 2012 rookvrij doormaken
Redactie

Aan goede voornemens ontbreekt het meestal niet in het nieuwe jaar, stoppen met roken hoort daar zeker bij. My last cigarette helpt je stoppen op een wel heel bewuste manier.

Er zijn heel veel hulpmiddelen die mensen tegenwoordig kunnen gebruiken om de sigaret voorgoed gedag te zeggen. Echter is de beste manier om te stoppen misschien wel om gewoon de feiten onder ogen te komen.

My last cigarette

Deze applicatie gaat ervoor zorgen dat jij je aan je goede voornemen van 2012 houd! Door middel van grafieken laat de app zien hoeveel je bespaart qua geld, hoeveel je je lichaam aandoet en wellicht beter maakt.

Doormiddel van keiharde informatie word je aan het denken gezet. Het leuke van de applicatie is, is dat hij je ook stimuleert.

Ben je eenmaal gestopt en kijk je na een maand op de app krijg je te zien hoeveel geld je nu eigenlijk hebt bespaart. Kortom; wil jij op een motiverende manier stoppen in 2012 door middel van een iPhone app en zonder speciale pleisters en kauwgum? Dan is is My last cigarette écht wat voor jou.

De applicatie is voor €0,79 te downloaden in de App Store.

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.