MxTube voor firmware 2.0 beschikbaar in Cydia

Redactie
31 juli 2008, 14:36
2 min leestijd

mx3.PNGEen applicatie die velen missen sinds de upgrade naar firmware 2.0: MxTube. MxTube is een natieve applicatie die YouTube-filmpjes naar je iPhone kan downloaden, waardoor je ze later offline kan bekijken.
Deze update heeft er niet alleen voor gezorgt dat hij op firmware 2.0 te draaien is, ook zijn er nieuwe features bijgekomen.

Eén van de verschillen die je meteen tegenkomt, is dat je bij het zoeken kunt kiezen tussen YouTube Mobile en YouTube.com. YouTube Mobile is de feed die Apple in de standaard YouTube-applicatie gebruikt. YouTube.com is de volledige website, enkel is deze nog niet beschikbaar.

Wanneer je een filmpje wilt downloaden, kreeg je vroeger meteen de knoppen Low (EDGE) en High (Wi-Fi) te zien. Nu krijg je Stream en Download te zien. Met andere woorden: Je kunt het filmpje nu eerst nog bekijken voordat je het download, zonder tussen de YouTube-applicatie en MxTube te hoeven switchen.
Wanneer je op Stream klikt, kun je het filmpje meteen bekijken, zonder hem verder op te slaan. Klik je op download, dan krijg je nog de beschrijving te zien, net zoals in de YouTube-applicatie.
Vervolgens kun je hieronder alsnog kiezen tussen:
mx1.PNGStream

  • High (Wi-Fi)
  • Low (EDGE)

Download

Lees verder na de advertentie.

  • High (Wi-Fi)
  • Low (EDGE)
  • FLV + Convert

De laatste optie is nieuw, tenminste, hij is nog niet beschikbaar. Deze knop is voor filmpjes die je van YouTube.com download, en dus niet van YouTube Mobile. Het filmpje zal dan nog eerst geconverteerd moeten worden.

Een handige nieuwe feature is Background Downloader. Zoals de naam al zegt, blijft MxTube gewoon downloaden, al sluit je de applicatie af. Downloads zijn ook te stoppen, zonder ze uit het lijstje met downloads te verwijderen, waarna je ze later alsnog kan downloaden (jammer dat je het niet kan pauzeren).

MxTube is net als de vorige versie helemaal gratis, verkrijgbaar via Cydia, via de BigBoss-source.

mx2.PNG mx3.PNG

mx4.PNG mx5.PNG mx6.PNG

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's