Mustbin: draag je belangrijke papieren altijd bij je
Roel van Hout

Van sommige documenten – autopapieren, verzekeringspapieren – is het handig als je ze altijd op zak hebt. Dankzij Mustbin kun je ze makkelijk op je iPhone meedragen.

Het komt voor dat je bovengenoemde papieren op een bepaald moment ineens nodig kunt hebben, en je zult net zien dat je ze dan niet bij je hebt gestoken. Gelukkig is er Mustbin.

Mustbin

Mustbin maakt gebruik van de camera van je iPhone om documenten in te scannen. Het resultaat is heel behoorlijk: kleine lettertjes blijven goed leesbaar. Vervolgens slaat de app je document op in iCloud, zodat je er vanaf meerdere iOS-apparaten toegang tot hebt.

Is beveiliging Mustbin wel goed?

Je kunt je documenten in verschillende categorieën onderverdelen. Denk daarbij aan ‘auto’, ‘huis’, ‘portemonnee’ of ‘fotoalbum’: met Mustbin kun je natuurlijk ook foto’s opslaan, al is die noodzaak er niet direct aangezien dat ook via Fotostream kan (of het moeten zeer geheime foto’s zijn).

Dan is natuurlijk wel de vraag: hoe goed is de beveiliging van Mustbin? Mustbin maakt gebruik van de AES-256-encryptie. Deze is moeilijk te kraken, maar aan de andere kant is niks natuurlijk 100 procent veilig – maar dat is dan ook letterlijk niks, ook niet bij grotere partijen als bijvoorbeeld Dropbox. Aan jou dus om te bepalen of je Mustbin je informatie durft toe te vertrouwen.

Als je dat durft, is Mustbin een prima oplossing om je belangrijke documenten altijd bij de hand te hebben!

Mustbin – Your Mobile Vault

LifeSite, Inc.

Gratis via App Store
Mustbin – Your Mobile Vault
Mustbin – Your Mobile Vault
Mustbin – Your Mobile Vault
Mustbin – Your Mobile Vault

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.