Ontdek nieuwe muziek op maat met MusicSense
Redactie
MusicSense

MusicSense

Gratis

Onze score

8

Met MusicSense beschik je over een afspeellijst die volledig is afgestemd op jouw persoonlijke voorkeuren, waardoor je op een snelle en gebruiksvriendelijke manier nieuwe muziek en artiesten ontdekt.

Ontdek nieuwe muziek met MusicSense

De app stelt een volledig gepersonaliseerde afspeellijst samen door onder andere je Facebook-account te bekijken. Op basis van je favoriete artiesten stelt MusicSense een lijst samen van bekende en minder bekende artiesten om je favoriete nummers aan te vullen.

De persoonlijke afspeellijst is echter nooit echt ‘af’ te noemen. Door de liedjes in de afspeellijst van een duim omhoog of omlaag te voorzien, stelt de muziek-app de afspeellijst steeds beter af op jouw persoonlijke voorkeur. Dit model is vergelijkbaar met Tinder, alleen heb je hier wél 100 procent garantie dat de ander (in dit geval het liedje) jou ook leuk vindt.

Naast de gepersonaliseerde lijst van MusicSense kun je ook zelf zoeken naar toffe muziek. Wanneer je een nummer beluistert, kun je de app op basis van die track een nieuwe afspeellijst laten maken, vergelijkbaar met de radiofunctie van Spotify. Maken je vrienden ook gebruik van de app, dan kun je deze toevoegen en elkaar nieuwe nummers aanraden.

De app bevat geen vervelende advertenties en laat je zonder restricties bladeren door alle beschikbare nummers. Het design is erg gebruiksvriendelijk, waardoor je snel kunt beginnen met het uitbreiden van jouw persoonlijke muziekbibliotheek.

MusicSense downloaden

MusicSense is gratis te downloaden in de App Store. De app vereist 15,3MB aan vrije opslagruimte en draait op iOS 8 en hoger.

MusicSense

10tracks

8 (1 reviews)
Gratis via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.