Musi, soepel muziek luisteren op YouTube

Redactie
12 januari 2013, 16:05
1 min leestijd
Musi, soepel muziek luisteren op YouTube

Soms heb je de behoefte om een liedje op YouTube te luisteren. Op de iPhone gaat dit prima, maar als je bijvoorbeeld meerdere liedjes achterelkaar wil luisteren gaat het wat moeilijker. Met de nieuwe gratis app Musi, wordt het een stuk gemakkelijker om liedjes op YouTube te luisteren. Je hoeft allereerst niet steeds de videoclip te zien, wat scheelt in de downloadsnelheid. Ook kan je verschillende liedjes achterelkaar luisteren, zonder dat je aan je iPhone hoeft te komen. Tevens kan je een afspeellijst of een liedje op repeat zetten, handig wanneer je een nieuw favoriet liedje hebt!

Streamen

In de app moet je muziek toevoegen aan je ‘library’, door YouTube filmpjes te selecteren.Vervolgens krijg je een lijst met allemaal liedjes. Wanneer je een liedje wil luisteren, klik je simpelweg op de titel. Musi streamt dan de audio van het YouTube filmpje naar je iPhone, waarna jij je favoriete song kan horen. Er wordt echter niks opgeslagen op de iPhone, dat scheelt weer opslagruimte. Een nadeel hiervan is, is dat je wel internet moet hebben om muziek te luisteren op je iPhone met Musi. De app kan je vergelijken met een soort gratis Spotify, dat werkt met YouTube.

Lees verder na de advertentie.

Musi is erg nieuw in de app store, waardoor de app ook best instabiel is. Alles ziet er goed uit en liedjes afspelen gaat prima, maar soms kan hij nog crashen. Klinkt deze app je als muziek in de oren? Dan kan je hem misschien beter downloaden, want het kan dat hij bij jou niet crasht. Ook krijg je zo een nieuwe update sneller door van de app.

[app 591560124]
Categorieën: Foto en video, Gratis, Muziek
Spotlights: Spotify, Youtube

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Spotlights Video's