Vodafone Runners: iPhone 13 nu tijdelijk voor €696!

Uitgebreide foto- en video-app MuseMage is Apples gratis App van de Week

Lars Paijmans
24 maart 2017, 11:51
1 min leestijd
Uitgebreide foto- en video-app MuseMage is Apples gratis App van de Week
Musemage

Musemage

€ 3,99

Reviewscore

7

Het is weer vrijdag en dat betekent niet alleen dat de werkweek er bijna op zit, maar ook dat je weer een nieuwe gratis App van de Week uit de App Store kunt plukken. Deze week is het de beurt aan indrukwekkende camera-app Musemage.

Lees verder na de advertentie.

Musemage is deze week helemaal gratis

Als je de standaard Camera-app op je iPhone te beperkt vindt, mag je Musemage niet overslaan. Deze app zit tot de rand toe gevuld met filters, lenzen, effecten en speciale standen die je iPhone-camera voor iedere situatie geschikt maken.

Musemage

Zo heb je de keuze uit een manuele of HDR-modus. De vele filters zijn ook geschikt voor de videocamera. Deze kun je tijdens het filmen gewoon toevoegen, zodat je niet eerst een video hoeft te schieten om te weten hoe een filter eruit komt te zien. Wel zo handig, zeker als je in een paar seconden een leuk filmpje in elkaar wilt draaien.

Uitgebreid en simpel tegelijk

Het design van Musemage is opvallend simpel en fris, zeker als je ontdekt hoeveel mogelijkheden er in verpakt zitten. Als je de cameramodus activeert verzamelen de verschillende mogelijkheden zich onderin beeld rondom de sluiterknop. In de bovenste balk kun je kiezen voor een portretmodus of een handige stabilisatiemodus. Dit maakt het makkelijker om een foto te maken die niet bewogen is, maar komt vooral bij het opnemen van video’s van pas waarin je loopt.

Normaal gesproken kost Musemage vier euro, maar als Apples gratis App van de Week kun je hem tot en met volgende week donderdag helemaal gratis downloaden. Iedere week kies Apple een app uit die in het zonnetje wordt gezet. Deze krijgt een prominente positie op de Uitgelichte-pagina van de App Store.

Musemage

Paraken Technology Co., Ltd.

€ 3,99 via App Store
Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu
Nieuws Tips Reviews Apps Thema's Gidsen