Multitasken met ‘Twitter for iPhone’ 3.0.1

De applicatie ‘Twitter for iPhone’ is deze week voorzien van een update. Door de update kan je de applicatie nu gebruiken tijdens het multitasken. Door het multitasken kan je bijvoorbeeld het uploaden van media en tweets door laten gaan terwijl je iets anders aan het doen bent op je iPhone. Hierdoor kan je gewoon doorwerken als je een foto aan het uploaden bent met een GPRS-verbinding.

iOS 4

Steeds meer applicaties krijgen een update waardoor multitasking wordt geactiveerd. Tot nu toe zijn er bijna geen verrassende updates in de App Store verschenen. De meeste ontwikkelaars kiezen namelijk voor een vorm van multitasken waardoor je de applicatie alleen sneller kan opstarten. Apple heeft echter een paar API’s voor multitasking die nog nooit gebruikt zijn, en dus kunnen we in de toekomst meer verwachten van updates.

Twitter

Twitter, Inc.

9 (39957 reviews)
Gratis via App Store

Lees verder na de advertentie.

Advertenties en adblockers

Je ziet deze tekst omdat je een adblocker gebruikt en onze advertenties blokkeert. Dat vinden we jammer, want die advertenties hebben we nodig om onze onafhankelijke artikelen gratis aan te bieden. Steun iPhoned door ons aan je whitelist toe te voegen. Alvast bedankt!

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.