MTV under the thumb geeft nu push-notificatie bij nieuwe afleveringen
Wouter Nijsen

De iPhone-apps van televisiezenders zijn momenteel bezig met een fikse vernieuwingsronde, zo ook de app van MTV genaamd MTV under the thumb.

RTL XL, maar ook de zenders SBS6, Net5 en Veronica hebben allemaal onlangs hun eigen iPhone-apps van een fikse update voorzien, die vooral op het gebied van afleveringen kunnen terugkijken hebben verbeterd. In sommige gevallen kun je dingen zelfs eerder zien via de iPhone-apps.

Na de update van MTV under the thumb hoef je je dus nooit meer druk te maken om het missen van een aflevering Geordie Shore of Teen Mom. Dat soort programma’s zie je immers vaker voorbijkomen bij MTV dan een muziekvideo.

De iPhone-app van MTV is met deze functie vooral handig voor vaste kijkers van MTV-programma’s, aangezien die vaak herhaald worden en het soms niet helemaal duidelijk is wanneer er nieuwe content is te zien.

Niet alles gratis in MTV under the thumb

De app vraagt je ook niet langer constant naar je locatie voordat je een bepaald programma kunt terugzien. Dit bepalen van je locatie gebeurt nu automatisch op basis van je gps, wifi of 3g.

Voor sommige dingen terugkijken in de MTV under the thumb-app moet je wel betalen overigens. Voor 3,59 euro per maand krijg je pas onbeperkt toegang tot alle content die de iPhone-app heeft te bieden.


Via: iPhoneclub

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.