De mooiste kerstcadeaus vind je bij Amac: nu tot 15% korting

MSTY: sociale app is eigenlijk Snapchat met muziek

Wouter Nijsen
17 augustus 2015, 15:12
2 min leestijd
MSTY: sociale app is eigenlijk Snapchat met muziek

De nieuwe iOS-app MSTY is een soort Snapchat met muziek, maar doet meer dan dat. De app laat je foto’s naar anderen versturen, met elke keer een bijpassend liedje en stukje tekst erbij.

Lees verder na de advertentie.

Snapchat met muziek

In de iOS-app MSTY (ofwel My Song To You) stuur je op een Snapchat-achtige wijze foto’s met korte stukjes tekst naar anderen. Muziek staat centraal in de app, wat inhoudt dat je bij elk bericht een liedje kiest. Zo kun je kiezen voor een populair nummer van David Guetta, maar zijn er ook diverse lijsten met anderen deuntjes aanwezig. Vervolgens kies je een plaatje (dat je ter plekke schiet of uit je Filmrol kiest), tikt er een stukje tekst bij, en verstuurt ‘m hierna naar anderen.

Voor het gebruik van MSTY dien je je met je telefoonnummer aan te melden, waarna je een verificatiecode ontvangt om je account te activeren. Handig is dat de app samenwerkt met de contactenlijst van je iPhone, zodat je direct kunt checken of vrienden of familie ook de app gebruiken. Maken bekenden een account aan, dan word je daar middels een melding van op de hoogte gebracht.

https://www.youtube.com/watch?v=pzhYO1xWIJI

MSTY werd op iOS onlangs van een nieuw design voorzien, hoewel de kleur geel nog steeds de boventoon voert. Daarnaast is er een nieuw scherm aanwezig waar je muziek kunt ontdekken, wat handig is als je even geen inspiratie hebt. Ook tof aan MSTY is dat de app ondersteuning biedt voor de de Apple Watch. Hierdoor kun je ook vanaf je smartwatch je vriendenlijst checken, berichten bekijken en korte reacties sturen.

Download MSTY voor iOS

Verder is het fijn dat MSTY volledig gratis te gebruiken is en dus niet werkt met in-app aankopen. De app is via onderstaande link te downloaden, 22,5MB groot en werkt met iOS 8 of hoger.


Heeft dit artikel je geholpen?
Reageer

Lezersreacties

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.

Het laatste nieuws, tips en meer Apple in je inbox

Menu