MrMovie app biedt op je iPhone overzicht van alle bioscoopfilms
Redactie

Met de MrMovie app op je iPhone weet jij voortaan welke films er waar dan ook in Nederland draaien. Ook vind via de app de actuele speeltijden van werkelijke alle bioscoopfilms die er draaien en geeft de app je nog meer interessante informatie.

Favoriete bioscoop

Afgelopen weekend heeft de bioscopensite MrMovie een applicatie voor de iPhone uitgebracht. In het overzicht van actuele films vind je ook de bioscoopfilms die er in de bioscopen van Pathé en Wolff draaien. Je kunt na het opstarten van de applicatie gelijk in het zoekveld de locatie van je voorkeur invullen. Daarbij is het ook mogelijk om via GPS een overzicht van bioscopen in de buurt te vinden of in een stad van je voorkeur. Er zal vervolgens een lijst met films op je beeldscherm van de iPhone getoond worden, maar je kunt natuurlijk ook zelf naar een specifieke film zoeken. Filter het filmaanbod eenvoudig op vandaag of morgen of op een speciale tijd.

Detailscherm van een film

De MrMovie app geeft meer interessante informatie via het detailscherm van een film. Zo kun je daar een trailer zien en een korte beschrijving van de film lezen. Verder wordt er extra informatie gegeven als dat van toepassing is, zoals vertoning van een film in 3D. Aan de hand van de sterrenwaardering kun je de populariteit van een film bekijken en zie je dus welke films de hoogste waardering toegekend hebben gekregen.

De app MrMovie is gratis beschikbaar voor de iPhone.

MrMovie Bioscoop Agenda

Tera.nl

6,0 (20 reviews)
Gratis via App Store
MrMovie Bioscoop Agenda
MrMovie Bioscoop Agenda
MrMovie Bioscoop Agenda
MrMovie Bioscoop Agenda
MrMovie Bioscoop Agenda

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.