Mr. T van The A-Team als app op je iPhone
Redactie

Ken je de serie The A-Team nog, waarin Mr. T de rol speelde van B.A. Baracus? Als je de televisieserie altijd hebt gevolgd en fan was van B.A., dan is het leuk om te weten dat je nu de app Mr. T kunt downloaden op je iPhone.

Mr. T

mr.t-appDe officiële Mr.T app staat geheel in het teken van het personage B.A. Baracus. De afkorting B.A. staat trouwens voor Bad Attitude. Alles wat de app te bieden heeft, draait dus om B.A. Baracus en dat begint al met de optie om een gratis Mr. T ringtone op je iPhone te installeren. De app is leuk als je fan bent geweest van de populaire televisie The A-Team, die overigens onwaarschijnlijk vaak herhaald is geweest. De gratis ringtone is natuurlijk mooi meegenomen, maar wat kun je nog meer met de app?

Magic T-Ball

De Mr. T app heeft nog wel meer te bieden, want je kunt de beste man ook elke vraag voorleggen die je maar wilt. Je krijgt het antwoord van Mr. T himself te horen en te zien. Het kan natuurlijk wel zo zijn dat het antwoord je niet bevalt, maar daar heb je het dan maar mee te doen. Verder kun je de app als wekker gebruiken en is het ook leuk om naar zijn uitspraken te luisteren en om te zien hoe jezelf op Mr. T zou lijken door simpelweg een foto te maken.

Je kunt Mr. T verder volgen door zijn tweets in de app te lezen.

 

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.