Chat met een E Corp-hacker in officiële Mr. Robot iOS-game
Lars Paymans
Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.ipa

Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.ipa

€ 3,49

Onze score

7,5

Mr Robot is een razend populaire serie, en daar hoort natuurlijk ook een iOS-game bij. De bekende ontwikkelaar TellTale brengt met Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.ipa een op tekst gebaseerd avontuur naar je iPhone.

Mr Robot game hackt je iPhone

Zodra je de Mr Robot-game opstart, verandert je iPhone in een nieuwe telefoon die je ergens op straat gevonden hebt. Al snel blijkt dat jij als een van de weinigen toegang hebt tot een nieuwe berichtendienst van E Corp.

Vanaf dat moment krijg je regelmatig berichtjes via deze neppe chat-app, zodat er zich langzaam maar zeker een verhaal ontvouwt dat zich tijdens het eerste seizoen van Mr Robot afspeelt. Fijn om te weten, aangezien wij niet zitten te wachten op spoilers voor het tweede seizoen van de serie.

Via de Mr Robot-game sta je in verbinding met een hacker, die van plan is om de grootste cybercrime van de 21ste eeuw uit te voeren. Telkens heb je de keuze uit verschillende antwoorden die het verhaal een bepaalde richting opsturen. Het spel valt dan ook goed te vergelijken met iOS-games als The Martian en Lifeline.

Vergelijkbaar met Lifeline en The Martian

De Mr Robot-game is ontwikkeld door Night School Studio en gepubliceerd door TellTale Games. Het spel is vanaf vandaag voor 2,99 euro beschikbaar in de App Store en bevat verder geen in-app aankopen. Twee keer goed nieuws voor fans van de serie, aangezien eerder vandaag bekend werd dat Mr. Robot een derde seizoen krijgt.

Mr. Robot:1.51exfiltrati0n.ipa

Telltale Inc

7 (10 reviews)
€ 3,49 via App Store

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.