Mr Jump is de pittigste iOS-game die je deze week speelt
Rutger Otto
Mr Jump

Mr Jump

Gratis

In Mr Jump hoef je alleen maar door twaalf levels te springen. Dat klinkt gemakkelijk, maar dat is het verre van. Heb jij het doorzettingsvermogen om de game uit te spelen?

Mr Jump

Mr Jump staat momenteel bij ‘Beste nieuwe games’ in de Uitgelicht-sectie van de App Store. Het spel heeft een kleurrijke en simpel uiterlijk, maar laat dat je niet voor de gek houden: Mr Jump is frustrerend moeilijk. En toch blijf je doorspelen.


In Mr Jump moet je met een mannetje door twaalf levels springen. Dat springen doe je door op het scherm te tikken. Hou je iets langer ingedrukt, dan springt het poppetje hoger en verder. Het is de bedoeling dat je steeds obstakels ontwijkt, zo mag je niet op stekels landen en kun je niet tegen muren springen. Ook dien je over afgronden te springen door precies op het scherm te tikken als het mannetje een vierkant raakt.

Steeds opnieuw

De kracht ligt bij Mr Jump in het feit dat je steeds dood gaat. Dat klinkt stom, maar door levels steeds opnieuw te doen, leer je steeds beter wanneer je waar moet springen. Lukt het uiteindelijk om een level te halen, dan geeft dat een enorme voldoening.

Geinig is dat je via instellingen per level kunt zien hoe lang je er in totaal over hebt gedaan om een bepaald level te halen en hoe vaak je ervoor door bent gegaan. Door 1,99 euro te betalen koop je advertenties af, maar in de gratis versie heb je er vrijwel geen last van.

Download Mr Jump

Mr Jump is in de App Store verkrijgbaar voor iOS 7 of nieuwer. Voor de installatie is 24,3MB aan vrije opslagruimte benodigd.

Mr Jump

1Button SARL

7 (5 reviews)
Gratis via App Store

Mr Jump
Mr Jump
Mr Jump
Mr Jump
Mr Jump
Mr Jump
Mr Jump
Mr Jump
Mr Jump
Mr Jump

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.