Moves update: zelf je bewegingen invoeren
Roel van Hout

Moves werkt zo goed samen met de M7 processor, dat je je iPhone 5S het liefst altijd bij je draagt. Toch zijn er momenten waarop dat niet kan – tijdens een voetbalwedstrijd bijvoorbeeld – terwijl je wel je bewegingen wil monitoren. Dankzij een Moves update kan dat nu achteraf.

Moves is de beste app voor wie graag zijn sportieve verrichtingen bijhoudt, maar geen zin heeft in allerlei accessoires voor om de pols of in de schoen. Dat maakt de app goedkoop, maar ook beperkt: je kunt simpelweg op sommige momenten niet de veiligheid van je iPhone garanderen.

Meer goede bewegings-apps? Bekijk ons lijstje met beste M7-apps

Daar wordt handig op ingespeeld in een Moves update: je kunt achteraf je bewegingen invoeren. Dat doe je door de locatie te kiezen waar het sporten plaatsvond, en vervolgens de activiteit te kiezen en aan te geven hoe lang je dat hebt gedaan.

Moves update laat je ‘transport’ specificeren

Ook kwam het voorheen nog wel eens voor dat bepaalde activiteiten onterecht als transport werden aangeduid. Je kunt nu in je tijdlijn die bepaalde stukken selecteren en aangeven wat je op dat moment echt aan het doen was.

Het maakt Moves weer wat completer en schuift de app weer wat verder naar voren voor als je graag een beetje bijhoudt wat je op een dag zoal beweegt, maar geen behoefte hebt aan allerlei specialistische losse meetapparatuur.

Moves

ProtoGeo

3 (210 reviews)
Gratis via App Store
Moves
Moves
Moves
Moves
Moves

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.