Mover Connect: Bestanden uitwisselen tussen iOS en OSX
Redactie

‘Mover’ is een applicatie die we al enige tijd kennen. Met deze applicatie kan je foto’s, video’s en contacten uitwisselen tussen iPhones, iPod touches en iPads. Sinds kort is het ook mogelijk om deze bestanden naar een Mac te ‘swipen’. Hiervoor heb je de Mac applicatie ‘Mover connect’ én het ‘connect pack’ nodig.

Mover+ en Mover

In de iOS App Store staan twee applicaties van Mover: Mover én Mover+. De eerstgenoemde is een gratis applicatie. Om met deze applicatie bestanden uit te wisselen met de Mac-applicatie, moet je via een in-app winkel het zogenaamde ‘connect pack’ aanschaffen. Als deze toevoeging op je toestel staat, herkent de Mac applicatie je apparaat pas. Bij de applicatie ‘Mover+’ hoeft het ‘connect pack’ niet aangeschaft te worden.

Mooi bestanden uitwisselen

Mover is een applicatie die erg gebruiksvriendelijk is. Om bestanden uit te wisselen zou je natuurlijk het bestand kunnen selecteren en door kunnen sturen naar iemand, maar Mover pakt dit anders aan. Deze applicatie plaatst je gegevens namelijk op een virtuele tafel. Als er nog een Mover-gebruiker met je verbonden is, kan je bijvoorbeeld een foto van jouw tafel, naar zijn tafel slepen. Dit maakt het uitwisselen van bestanden erg prettig om te doen.


Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.