Placeholder
Redactie

MotionX-PokerMotionX-Poker is, zoals de titel van dit bericht al zegt, een zeer indrukwekkend pokerspel. Je pokert tegen de computer, of eigenlijk iPhone, waarbij er geen kaarten, maar dobbelstenen zijn.Om de dobbelstenen te gooien moet je je iPhone schudden, en dit gedeelte maakt dit spel juist zo indrukwekkend.

In plaats van dat de bovenkanten van de dobbelstenen ineens verschijnen, zie je de dobbelstenen geheel rollen, precies reagerend op hoe jij je iPhone schudde.
De graphics zien er ook aardig uit, dus het lijkt eigenlijk net of je met échte dobbelstenen aan het spelen bent.

In het spel kun je, wanneer je wint, weer nieuwe dobbelstenen krijgen of nieuwe tafels ‘openen’. Op deze manier kom je steeds verder in het spel. Ook is er een spelmodus waarin je alleen met dobbelstenen kunt gooien, welke je bijvoorbeeld kunt gebruiken voor een ander (niet-virtueel) bordspel, zoals Yahtzee.

MotionX-Poker, gemaakt door Fullpower, maakt gebruik van Fullpowers Motion X-technologie. Dit is eigenlijk een sensor, die bewegingen ongelovelijk goed kan simuleren en voorspellen. Het is te vergelijken met spraakherkenning. Wat spraakherkenning doet voor spraak, doet Motion X voor beweging.

MotionX-Poker is in de App Store te koop voor $4,99.

2 filmpjes van MotionX-Poker

MotionX-Poker MotionX-Poker MotionX-Poker

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.