Monument Valley een week lang gratis in App Store
Gijs Ettes
Monument Valley

Monument Valley

€ 4,49

Onze score

9

Enkele dagen geleden was het al mogelijk om Monument Valley gratis te downloaden, en naar nu blijkt kan dat nog tot en met volgende week donderdag. De fraaie platformgame is namelijk uitgeroepen tot Gratis App van de Week.

Monument Valley gratis beschikbaar

Monument Valley sleepte sinds de release in april 2014 al diverse prijzen binnen, en niet zonder reden. De game combineert originele spelelementen met een prachtige audiovisuele presentatie. Tijdens het puzzelen gebruik je verschillende perspectieven om een level uit te spelen. Je moet steeds het perspectief veranderen om op deze manier nieuwe objecten te ontdekken en achter nieuwe elementen te komen. Dat zal vooral spelers van de game Fez bekend in de oren klinken.

Monument Valley is gebaseerd op het werk van Nederlandse kunstenaar Maurits Cornelis Escher, die veel speelde met wiskundige principes. Zijn werken lijken oneindig te zijn, maar door zijn kunst op verschillende te bekijken wordt het perspectief en daarmee ook de kunst compleet anders. Dit maakt ook Monument Valley onvoorspelbaar en uniek in zijn soort.

Monument Valley downloaden

Heb je de game nog niet gespeeld, grijp dan nu je kans en download Monument Valley gratis in de App Store. Voor installatie is 277MB en iOS 6 of hoger benodigd.

Monument Valley

ustwo Games Ltd

9 (22 reviews)
€ 4,49 via App Store

Monument Valley
Monument Valley
Monument Valley
Monument Valley
Monument Valley

Draag ook bij aan dit artikel

Deel je kennis of stel een vraag. Dat kan anoniem of met een Disqus account.